Komentara: 58
Pregleda: 13106

Petefi Šandora ponovo otvorena za saobraćaj u oba pravca

20.06.2017. u 19:30h
Izvor: Subotica.com
Deo jednosmerne ulice u pravcu od Trga žrtava fašizma prema Gimnaziji ponovo je otvoren za saobraćaj. Kompanija koja je, uz dozvolu grada, zatvorila ovaj deo ulice Petefi Šandora, danas je i zvanično sklonila blokade i omogućila odvijanje saobraćaja.
Petefi Šandora ponovo otvorena za saobraćaj u oba pravca

Taman što smo juče upozorili vozače na zatvaranje Rudić ulice koje će trajati do nedelje, 25. juna, danas popodne su nas obradovale vesti da je ulica Petefi Šandora, pravac od Trga žrtava fašizma prema Gimnaziji "Svetozar Marković", posle nešto više od godinu dana, ponovo prohodan!

Ova informacija sigurno će obradovati vozače koji su koristili ovu deonicu ulice Petefi Šandora da "preseku" između dva kružna toka.

Petefi Šandora ponovo otvorena za saobraćaj u oba pravca

Da li je slučajnost ili ne, posle privremenog zatvaranja Rudić ulice vozači nisu imali mnogo izbora da bi prešli sa jednog na drugi kraj Rudić ulice, štaviše za taj cilj praktično bilo je potrebno "okružiti" pola grada, ali sa otvaranjem druge trake Petefi Šandora, za saobraćaj od Trga žrtava fašizma do Gimnazije, ovaj put se značajno skraćuje.

Ovaj deo ulice je bio zatvoren nešto više od godinu dana, a zatvoren je, uz dozvolu grada, zbog izgradnje višespratnog objekta. Kako saznajemo sa lica mesta pravac je ranije poslepodne otvoren za saobraćaj i nije planirano da se ponovo zatvara ovim povodom.

Petefi Šandora ponovo otvorena za saobraćaj u oba pravca

Na licu mesta stekli smo utisak da mnogi vozači nisu primetili mogućnost prolaska kroz ovu ulicu, te tako za nekih dvadesetak minuta samo jedno vozilo se "osmelilo" da prođe, iako ih je više desetina prošlo kroz kružni tok.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 58
Pregleda: 13106

Povezane vesti

Povezane teme

ulica petefi šandora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.