Komentara: 15
Pregleda: 14234

Od utorka do nedelje Rudić ulica zatvorena za saobraćaj

19.06.2017. u 14:06h > 20.06.2017. u 13:57h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na vodovodnoj mreži od sutra (utorak) do nedelje, 25. juna, Rudić ulica će biti zatvorena za saobraćaj motornih vozila.
Od utorka do nedelje Rudić ulica zatvorena za saobraćaj

Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, odvijanje saobraćaja će biti moguće u smerovima od ulice Matka Vukovića, preko kružnog toka ka Štrosmajerovoj ulici, iz Štrosmajerove ka ulici Matka Vukovića, te iz smera ulice Dimitrija Tucovića ka ulicama Matka Vukovića i Štrosmajerove.

U navedenom periodu autobusi na liniji 1a će saobraćati od stajališta Lifka, ulicom Matije Gupca do ulice Maksima Gorkog, a nakon toga se vraćaju na uobičajenu trasu linije 1a na Senćanskom putu. Na liniji 1/a van upotrebe će biti stajališta Sinagoga, Arsenija Čarnojevića, Higijenski zavod i Jadran bioskop, a umesto navedenih stajališta u upotrebi će biti stajališta Pošta i Matija Gubec.

U SREDU BEZ VODE - JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštava građane da u sredu 21. juna, u periodu od 8 do 19 časova, neće biti vode u ulici Matka Vukovića, na delu od Trga žrtava fašizma do Franjevačke crkve, i u Rudić ulici. Do prekida u vodosnabdevanju će doći zbog radova na vodovodnoj mreži.

Promene u saobraćanju će tako biti na liniji 8 gde će autobusi saobraćati nakon ulice Aleja Maršala Tita, ulicama Zmaj Jovina, Đure Đakovića, Maksima Gorkog i Matije Gupca do stajališta Lifka (trasom linije 8/a), a nakon toga se vraćaju na uobičajenu trasu linije 8.  Na liniji 8 van upotrebe će biti stajalište Sinagoga, a umesto navedenog stajališta u upotrebi će biti stajališta Arsenija Čarnojevića, Higijenski zavod, jadran bioskop, Pošta i Matija Gubec.

S obzirom da je ulica Petefi Šandora, u delu od Trga žrtava fašizma do Gimnazije, već duže vreme zatvorena za saobraćaj, vozači koji dolaze iz pravca Štrosmajerove i Matka Vukovića prema kružnom toku ulica Dimitrija Tucović i Rudić, moraće da ovu zatvorenu ulicu premoste skroz sa druge strane, od Maksima Gorkog, preko Đure Đakovića, Zmaj jovine, što je nešto više od dva kilometra dalje, a u špicu saobraćaja i vremenski značajno duže. Druga varijanta je preko Kelebijskog puta pa Radijalcem.

Od utorka do nedelje Rudić ulica zatvorena za saobraćaj

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 14234

Povezane vesti

Povezane teme

radovi na putevima

radovi na vodovodnoj mreži

promena režima saobraćanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.