Komentara: 1
Pregleda: 4237

ŽFK "Spartak" pobedio službenim rezultatom posle samo 10 minuta igre

20.04.2013. u 19:28h
ŽFK "Spartak" je posle samo 10 minuta igre upisao nove bodove pošto je pobedio ekipu ŽFK "Nives" i to registrovanjem utakmice službenim rezultatom (3:0) pošto su gošće započele utakmicu sa 8 igračica na terenu, a već posle 7 minuta izgubili su još jednu zbog povrede. Šef stručnog štaba iskoristio je priliku da odigra trening utakmicu sa svim raspoloživim igračicama Spartaka.
ŽFK "Spartak" pobedio službenim rezultatom posle samo 10 minuta igre

Ženski fudbalski klub "Spartak" danas na Gradskom stadionu dočekao je sedmoplasirani ŽFK "Nives". Gošće su se od samog početka suprotstavile ionako superiornim "golubicama" sa samo 8 igračica (7+1), što su domaće igračice znale da iskoriste i već posle 7 minuta igre bilo je 2:0.

Gošće praktično nisu prešle na polovinu Spartaka, branile su se svim raspoloživim igračicama ali već koji minut kasnije zadesio ih je peh, odnosno povreda još jedne igračice tako da su na terenu ostale samo sa 6 igračica u terenu + golman, što je posle kratkih konsultacija službenih lica dovelo do prekida utakmice, a ona će biti registrovana službenim rezultatom 3:0 u koris ŽFK "Spartak".

S obzirom da su se domaće igračice pripremale da odigraju svih 90 minuta, posle silaska gostujuće ekipe sa terena, šef struke iskoristio je priliku da praktično zagrejane igračice podeli i suprotstavi jedne nasuprot drugih i tako se meč 13. kola ženske lige Srbije između Spartak i Nivesa pretvorio u trening utakmicu koju su odigrale igračice Spartaka međusobno.

Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Nives" Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Nives" Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Nives" Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Nives" Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Nives" Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Nives" Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Nives" Fudbal (Ž): Žfk "Spartak" - Žfk "Nives"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 4237
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.