Komentara: 7
Pregleda: 5747

Završen Vidovdanski turnir u Novom Žedniku

12.07.2015. u 19:13h
Izvor: Subotica.com
Sinoć je odigravanjem utakmice za treće mesto i finala završen tradicionalni Vidovdanski turnir u malom fudbalu koji se svakog leta odigrava u Novom Žedniku.
Završen Vidovdanski turnir u Novom Žedniku

Na ovogodišnjem turniru učestvovalo je 14 ekipa sa 164 takmičara. Nagradni fond iznosio je 180.000 dinara. Prvoplasirana ekipa bila je „Kraljevina Srbija“ koja je uz pobednički pehar osvojila i 100.000 dinara. Drugo mesto zauzela je ekipa „Gebi“. Njima je pripao ček na 50.000 dinara, dok su treće mesto osvojili „Filozofi“ kojima je pobedom u utakmici za bronzu, pripao i ček na 30.000.

Nagrade su uručivali naši proslavljeni sportisti, državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić i potpredsednik FSS Savo Milošević, koji su svojim dolaskom pružili podršku ovakvim manifestacijama. Ujedno, ovakav vid sportskog nadmetanja, svojim prisustvom podržao je i državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, dr Nenad Ivanišević.

Završni dan turnira je, uz prikazano umeće među golovima, imao i bogat propratni sadržaj u vidu takmičenja u kuvanj riblje čorbe i zabave koja je usledila nakon finalne utakmice.

Završen Vidovdanski turnir u Novom Žedniku

Za sledeću godinu, organizatori su najavili još bolju organizaciju i istakli nadu da će Vidovdanski turnir imati još više učesnika.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 5747
Povezane teme

novi žednik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.