Komentara: 10
Pregleda: 17648

Zaplenjeni mobilni telefoni, originalni parfemi i više od 40 kg suplemenata

15.05.2017. u 16:34h
Izvor: Subotica.com
Carinski službenici su 10. maja 2017. godine prilikom kontrole centralnog magacina kurirske službe u Beogradu, otkrili i zadržali veliku količinu robe stranog porekla, očigledno trgovačkog karaktera, zbog nepostojanja prateće dokumentacije o plaćenim carinskim i drugim dažbinama.
Zaplenjeni mobilni telefoni, originalni parfemi i više od 40 kg suplemenata

Sporna roba, čija će vrednost tek biti utvrđena, pronađena je u pošiljkama iz Subotice dopremljenim do centralnog magacina kamionom kurirske službe beogradskih registarskih oznaka.

Najpre je u četiri pošiljke istog pošiljaoca iz okoline Subotice pronađeno 16 mobilnih telefona „Samsung Galaxy S8, S7, i A3“, a nakon toga su u jednoj od pošiljaka upućenoj iz Čantavira pronađena još tri mobilna telefona „iPhone 7“.

Daljom kontrolom su u pošiljkama pošiljaoca iz Starog Žednika carinici pronašli preko 17 kilograma različitih suplemenata koji se koriste u bodibildingu, među kojima su „Elite dymatize nutrition protein“, „Myprotein“, „Ultimate nutrition BCAA“, „Rosk solid snimal flex“, „Cellucor“...

Zaplenjeni mobilni telefoni, originalni parfemi i više od 40 kg suplemenata

U paketu na kojem je naznačena adresa pošiljaoca iz Subotice pronađeno je preko 10 kilograma suplemenata koji se koriste u bodibildingu „Scitec nutrition protein“, „Ultimate nutrition protein“, „My protein chokolate brownie“, „My protein creatine monohydrate“, 40 ampula testosterona „Testo rapid“, „Trena rapid“, „P.R.L“, „Induject 250“ i 100 tableta „Oky oxymethalone“. U još jednoj pošiljci iz Subotice pronađeno je nešto više od 15 kilograma već pomenutih suplemenata koji se koriste u bodibildingu.

U nekoliko pošiljka iste osobe sa Palića pronađeno je oko 342 muška i ženska parfema poznatih robnih marki, za koje se pretpostavlja da su originalni.

Sva roba će biti zadržana dok se ne okončaju pokrenuti prekršajni postupci, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 17648
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.