Komentara: 16
Pregleda: 9621

Vratimo publiku na stadione

11.08.2012. u 02:49h
Počinje nova fudbalska sezona, naši klubovi nadaju se i žele publiku na stadionima jer fudbal se ipak igra zbog nje. Muški i ženski fudbalski klubovi "Spartak" uz našu medijsku podršku želi da vrati publiku na stadione i u cilju tih nastojanja sprovešćemo zajedno niz akcija za podsticanje povratka publike, afirmacije sporta u svim starosnim dobima i promovisanje zdravog način života - naravno uz sport.
Vratimo publiku na stadione

Naši fudbalski prvoligaši počinju svoja takmičenja, muški klub Spartaka otvara sezonu 2012/2013 današnjim gostovanjem u Užicu a već sledeća utakmica (18.08.) je prva ovosezonska u Subotici kada nam dolazi u goste FK Vojvodina koja je nesrećno, a neki bi rekli i nepravedno, ispala iz evropskih takmičenja. Da li će novosađani uspeti da se oporave od ovog ispadanja i za nedelju dana pruže pravu partiju videćemo ali mi u svako slučaju želimo da podržimo naš klub Spartak u novoj fudbalskoj sezoni.

Što se tiče ženskog fudbalskog kluba "Spartak", oni takođe danas kreću u takmičarske utakmice kada i zvanično startuje UEFA turnir, grupa 2, lige šampiona za žene u koja se igra od 11. do 16. avgusta većinski na Gradskom stadionu, nedavno blago renoviranom i vizuelno sređenom uz pomoć volontera koji su se odazvali na apel ŽFK "Spartak".

Vratimo publiku na stadione

Paralelno sa sezonom muške ekipe krenula je i ženska s tim da je prvo kolo za ŽFK "Spartak" pomereno zbog evropskih obaveza. Držimo im palčeve da dobro odigraju i zabeleže očekivani rezultat.

Domaći šampionat i evropske utakmice igraćemo do daljnjeg na Gradskom stadionu

Što se tiče stadiona, on i dalje nije po standardima koje je propisala Zajednica prvoligaša ali izdata je privremena dozvola i naši klubovi, pre svih muški fudbalski klub "Spartak" imaće priliku da ugošćuje druge prvoligaše i ona varijanta da se utakmice "većeg rizika" igraju na "sigurnijim" stadionima trenutno je stavljena sa strane.

Vratimo publiku na stadione

Vratimo publiku na Subotičke stadione

U nadi da će se problem stadiona rešiti što pre, a Subotica sigurno želi da gleda prvoligaški fudbal, sajt subotica.com u partnerstvu sa muškim i ženskim fudbalskim klubom ali i navijačima "Blue Marines" tokom sezone sprovodiće niz akcija koje imaju za cilj da vrate publiku na Gradski stadion i svojim interesovanjem i dolaskom u većem broju motivišu i aktere na terenu da daju više i da sve fudbalske veštine prikazuju pred većim brojem gledalaca u našem gradu.

O ovim akcijama koje će se postepeno realizovati u skladu sa situacijom na terenu bićete blagovremeno obavešteni putem našeg i partnerskih sajtova fudbalskih klubova "Spartak". Akcije će se postepeno širiti na ostale lokalne klubove i sportove - da Subotica zaista bude grad sportova ali i sportova koji imaju svoju vernu publiku.

Pozadina za radnu površinu računara - FK "Spartak", sezona 2012/2013

Kao poklon navijačima, simpatizerima i svima onima kojima nešto Spartak znači u životu, uredništvo sajta subotica.com dizajniralo je samo za vas fudbalske pozadine za računar u više rezolucija. Nadamo se da će vam se svideti i da ćete ih sa zadovoljstvom držati kao pozadinsku sliku na vašem računaru.

Vratimo publiku na stadione

1600x1200
1920x1080 (wide)

Napred Spartak i svi na stadion!

Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 9621
Povezane teme

fudbalski klub spartak

ženski fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.