Komentara: 2
Pregleda: 8143

Vodovod se zahvalio građanima na strpljenju

16.05.2017. u 16:19h
Izvor: Subotica.com
Građani Subotice i Palića zbog najavljenih radova na vodovodnoj mreži u subotu su trebali da ostanu bez vode na praktično 16-20 časova, ali iz Vodovoda ističu da su učinili sve da se ta situacija što više ublaži.
Vodovod se zahvalio građanima na strpljenju

U saopštenju Javnog-komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Subotica ističe se zahvalnost građanima na pokazanom strpljenju i razumevanju prilikom obustave vodosnabdevanja tokom radova na Vodozahvatu 1, koji su obaveljeni većim delom u subotu 13. maja.

Kako se navodi radnici ovog preduzeća preduzeli su sve neophodne mere da se što veći broj korisnika u gradu preusmeri na alternativne pravce vodosnabdevanja i da time što manji broj korisnika ostane bez vode.

Vodovod se zahvalio građanima na strpljenju

Vodovod se zahvalio građanima na strpljenju

Vodovod se zahvalio građanima na strpljenju

Iz Vodovoda sa zadovoljstvom konstatuju da su radovi na rekonstrukciji poveza filterske stanice sa sabirnim cevovodom na fabrici vode uspešno završeni, čime je u velikoj meri otklonjena mogućnost dužeg havarijskog prestanka vodosnabdevanja krajnjih korisnika.

Da podsetimo, usled blagovremeno najavljenih radova jedan deo građana Subotice i Palića upozoren je da će doći do značajnog pada pristiska odnosno kompletne obustave. Brojni građani su tokom subote prijavljivali da su iako je upozoravano da neće biti imali vode. Bili su slučajevi od toga da voda sasvim normalno teče do onih sa smanjenjim dotokom. Iz Vodovoda su kroz ovo saopštenje pojasnili da je učinjeno sve da građani što manje osete posledice ovih radova, bez obzira što je ranije najavljeno da vode u većem delu Subotice i Palića neće biti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 8143
Povezane teme

jkp vodovod subotica

jkp vodovod i kanalizacija

vodovod Palić

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

vodovodna mreža

radovi na vodovodnoj mreži

ispiranje vodovodne mreže

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.