Komentara: 5
Pregleda: 2366

Večerašnji koncert "Rok opere" na Letnjoj pozornici odložen za 29. jul

06.07.2018. u 16:36h
Izvor: Subotica.com
Zbog najavljene kiše i upozorenja Republičkog hidrometeometeorološkog zavoda da se naredne dve večeri očekuje veća količina padavina na području Subotice, organizatori su saopštili da se večerašnji koncert odlaže.
Večerašnji koncert "Rok opere" na Letnjoj pozornici odložen za 29. jul

Kako se navodi, koncert se ne otkazuje, već samo odlaže za drugi termin, kada će biti povoljniji vremenski uslovi. Novi datum održavanja koncerta je 29. jul u 21 čas, na Letnjoj pozornici na Paliću, što će naknadno biti najavljeno putem medija.

Sve kupljene karte važiće i za novi datum koncerta, a svi oni koji su kupili karte, a neće moći da prisustvuju koncertu 29. jula, imaće mogućnost da dobiju novac nazad.

Ulaznice koje su kupljene u kafe baru Hausbrandt moći će da se vrate u centrali preduzeća "Park Palić", radnim danima od 7:30 do 15:30 časova, počev od ponedeljka 9. jula. Prilikom povrata novca, neophodno je da se uz priložene ulaznice prikaže i lična karta. Ulaznice koje su kupljene preko Eventima se vraćaju na mestu gde je ulaznica kupljena.

Više informacija putem mejla office@park-palic.rs ili na telefone 024/602-780 i 069/501-22-77.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2366

Povezano dešavanje

Povezane teme

Park Palić

letnja pozornica

koncert na letnjoj pozornici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.