Komentara: 4
Pregleda: 5890

Večeras se održava Noć muzeja 2014

07.06.2014. u 11:27h
Izvor: Subotica.com
Večeras od 18 časova pa sve do 2 časa iza ponoći u Subotici i Srbiji održava se tradicionalna 11. Noć muzeja. Ova manifestacija je prvobitno otkazana i nedavno je određen novi termin. Subotica ove godine, u ponovljenoj noći muzeja, ima program na nešto preko 20 lokacija. Kompletan program možete da pogledate u povezanoj vesti.
Večeras se održava Noć muzeja 2014

Tradicionalna 11. Noć muzeja održava se tri nedelje kasnije u odnosu na prvobitni datum (17. maj) zbog vanredne situacije i elementarne nepogode koja je pogodila područja u centralnoj, zapadnoj i južnoj Srbiji.

Ova manifestacija održava se u okviru Međunarodnog Dana muzeja na preko 20 lokacija u Subotici i prigradskim naseljima. Kulturne ustanove i drugi objekti kojima se ove godine održavaju programi pretežno svoja vrata otvaraju od 18 časova, a traju sve do 2 časa iza ponoći.

Kao i prethodnih godina ovu manifestaciju podržava lokalna samouprava, a novina ove godine je da će se dodeljivati nagrade za one ustanove koje budu imale najviše posetilaca u tih nekoliko časova Noći muzeja.

Nagrade će biti dodeljene i za one posetioce koji kroz konkurs lokalne samuprave dostave maksimalno 3 fotografije napravljene tokom ove manifestacije, isključivo u samim ustanovama.  Stručni žiri će po okončanju konkursa odabrati tri najbolje fotografije koja će biti prigodno nagrađene. Konkurs je otvoren od 8. do 15. juna, a mejl za konkurisanje je nocmuzeja@subotica.rs. Uz fotografije, potrebno je da se pošalju i lični podaci autora: ime i prezime, adresa i godina rođenja. Više informacija požete pogledati ovde.

PROGRAM NOĆI MUZEJA 2014 MOŽETE POGLEDATI U POVEZANOJ VESTI

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 5890

Povezana vest

Povezane teme

noć muzeja

noć muzeja u subotici

program noć muzeja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.