Komentara: 0
Pregleda: 1420

Vaterpolo: Spartak Prozivka slavio protiv Rasine (14:12)

10.03.2019. u 11:40h
Izvor: Subotica.com
Spartak Prozivka upisao je još jednu pobedu na putu ka plasmanu u viši rang. Subotičani su savladali Rasinu u svom bazenu rezultatom 14:12 i dalje drže prvu poziciju sa 16 osvojenih bodova, kolo do kraja.
Vaterpolo: Spartak Prozivka slavio protiv Rasine (14:12)

Vaterpolisti Spartak Prozivke i nastavili su uspešan niz. Upisali su još jedan trijumf u borbi za plasman od prvog do petog mesta Prve B lige Srbije.

Subotičani su rešili prvo poluvreme u svoju korist. U prvoj deonici potopili su goste sa 6:2, dok su u drugoj četvrtini odigrali nerešeno i na odmor se otišlo uz prednost Spartak Prozivke od 9:5.

Nastavak utakmice rezultatski pripao je gostima. Obe deonice dobili su uz minimalnu prednost, ali nedovoljno da ugroze još jednu pobedu Spartak Prozivke na putu ka plasmanu u Prvu A ligu Srbije.

Spartak Prozivka – Rasina 14:12 (6:2, 3:3, 2:3, 3:4)

Spartak Prozivka: Perez, Čabrilo 3, Grabež, Ivković 1, Tonković 3, Varkulija 2, Kokai 1, Lazendić, M. Stojanović 1, J. Stojanović, Krmpotić, Konatar, Trener: Andrić.

Rasina: Arsenović, Stefanović, Adžić 1, Tomašević, Biočanin 7, Vasiljević, Milojković 2, Stanišić, Zdravković, Živković 1, Mihajlović, Miletić, Nešić, Kostić 1, Trener: Tomašević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1420
Povezane teme

bazen prozivka

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.