Komentara: 13
Pregleda: 12870

Uvid u plan uređenja grada (do 19. septembra)

12.09.2012. u 11:10h
Uvid u plan uređenja grada (do 19. septembra)

Neformalna grupa građana “Nasmeši se Subotici“ obaveštava građane Subotice da se Nacrt Plana generalne regulacije za zonu gradskog centra i užeg gradskog jezgra nalazi na javnom uvidu u Službi za građevinarstvo, na drugom spratu Gradske kuće u kancelariji 202. Uvid u plan moguć je svakog radnog dana od 8 do 14 časova i traje do 19. septembra 2012. godine.

Svi građani koji imaju primedbe na predmetni plan mogu ih dostaviti u pisanoj formi do 19. septembra Službi za građevinarstvo ili u Uslužnom centru u prizemlju Gradske kuće na šalterima 14 i 15.

Javna sednica Komisije za planove biće održana 16. oktobra 2012. godine kada podnosioci primedbi treba da ih obrazlože Komisiji za planove.

Posebno upozoravamo građane Mesnih zajednica „Ker“, „Gat“, „Bajnat“ i „Dudova šuma“ da se upoznaju sa ovim Planom generalne regulacije, budući da je veliki broj kuća u ovim mesnim zajednicama predmetnim planom predviđen za rušenje. Predlažemo da tražite na uvid Geodetsku podlogu sa granicom plana i planom rušenja. 

Nacrt plana generalne regulacije "I" za zonu gradskog centra i užeg gradskog jezgra

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 12870
Povezane teme

Zavod za urbanizam

nasmeši se subotici

generalni urbanistički plan

uređenje grada subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.