Komentara: 1
Pregleda: 3264

Uspešna sezona FK "Spartak Zlatibor vode"

19.12.2012. u 17:10h
Izvor: RTV Yueco
Fudbalski klub "Spartak Zlatibor voda" ovogodišnji jesenji deo sezone završio je više nego uspešno.Utisci, kao i rezultati svih selekcija FK "Spartak Zlatibor vode", sumirani su na upravnom odboru, koji je ovu sezonu ocenio kako veoma uspešnu.
Uspešna sezona FK "Spartak Zlatibor vode"

Od dolaska Petra Kurćubića fudbalski klub "Spartak Zlatibor voda" u 14 utakmica zabeležio je samo jedan poraz kao i činjenicu, sa kojim nemože da se pohvali ni jedna druga ekipa a to je da subotički fudbaleri nisu doživeli poraz od prve četiri ekipe na tebeli Jelen Super lige

Veterani FK "Spartak" kao i svake godine uručili su priznanja zaslužnim članovima kao i počasnim gostima. Predsedniku i potpredseniku FK "Spartak Zlatibor voda" Dragan Simoviću i Željku Kneževiću uručene su zlatne plakete veterana, dok je plavo belog goluba, koji se tradicionalno dodeljuje već 34 godine dobio veteran Živko Kojić.

Pored starijih fudbalera Spartaka prisutan je bio i prvi golman FK" Spartak Zlatibor vode" Branimir Aleksić.Fudbaleri "Spartak Zlatibor vode" prolećni deo sezone počinju krajem februaran naredne godine prvom utakmicom pred domaćom publikom protiv ekipe Slobode Point.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3264
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.