Komentara: 0
Pregleda: 3161

Uručene nagrade najboljima u srpskom fudbalu

19.03.2016. u 15:30h
Izvor: Subotica.com
Na osnovu predloga dobijenih od komisije za dodelu javnih priznanja FS Srbije, Boris Arsić proglašen je za najboljeg trenera u ženskom fudbalu, a Milena Nikolić za najbolju fudbalerku u Srbiji za predhodnu godinu. Juče su ta priznanja i uručena.
Uručene nagrade najboljima u srpskom fudbalu

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održana je 6. sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije u tekućem sazivu, kojom je predsedavao Tomislav Karadžić, predsednik FSS. Na kraju radnog dela Skupštine, dodeljena su priznanja najboljim pojedincima u 2015. godini.

Za najperspektivniju igračicu Srbije proglašena je Miljana Ivanović (ŽFK Mašinac), za najbolju fudbalerku Srbije proglašena je Milena Nikolić (ŽFK Spartak), dok je najbolji trener Srbije u 2015 godini Boris Arsić (ŽFK Spartak). Najbolju sudijsku trojku Srbije čine Milorad Mažić, Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

Najperspektivniji srpski sudija je Nemanja Gajdobranski. Najperspektivniji igrač  je Andrija Živković, a kada se radi o trenerima, čovek koji iza sebe ima odlične rezultate i zasluženo je dobio nagradu najperspektivniji trener je Milan Rastavac.

Uručene nagrade najboljima u srpskom fudbalu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3161

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

fudbalski savez srbije

boris arsić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.