Komentara: 0
Pregleda: 4012

Uhapšen i Željko Cvetković

01.04.2010. u 03:52h
Izvor: Glas javnosti
<p>Subotička policija je u saradnji sa Vi&scaron;im tužila&scaron;tvom u tom gradu uhapsila Željka Cvetkovića (37) iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvr&scaron;io krivična dela neovla&scaron;ćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, no&scaron;enje i promet oružja i eksplozivnih materija.</p>
Uhapšen i Željko Cvetković

Cvetkovića su u nastavku akcije "Morava" uhapsili policijski službenici MUP-a, Policijske uprave u Subotici, u saradnji sa Višim tužilaštvom u tom gradu. U toj akciji oduzet je 1,5 kilograma opojne droge "skank".

Ta droga je pronađena u automobilu marke "dodž" u vlasništvu osumnjičenog Cvetkovića, a pretresom stana i drugih prostorija u Beogradu pronađen je pištolj marke "glok", tri ručne bombe, 450 komada metaka različitog kalibra i dva paketa eksploziva od po pola kilograma.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti priveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Subotici.

 

Izvor: Glas javnosti
Postavljeno pre 14 godina i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 4012
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.