Komentara: 3
Pregleda: 3064

U nedelju nova akcija prikupljanja hrane za socijalno ugrožene sugrađane

08.08.2020. u 18:00h
Izvor: Subotica.com
Fejsbuk grupa „Obrok za porodicu“ u nedelju organizuje akciju prikupljanja namirnica koje će se deliti našim siromašnim sugrađanima. Akcija će se održati u prostorijama Mesne zajednice „Ker“ (Beogradski put 62) u periodu od 10 do 13 časova.
U nedelju nova akcija prikupljanja hrane za socijalno ugrožene sugrađane

Kako poručuju administratorke grupe, naše sugrađanke Tijana Mijović, Dana Radomirović i Josipa Rončević, veliki je broj onih kojima je pomoć potrebna i svaka donacija je dobrodošla.

- Svaka pomoć je jako bitna i zlata vredna i pozivamo sugrađane, ljude dobre volje da se pridruže akciji i doniraju koliko su u mogućnosti. Potrebni su brašno, šećer, suvi kvasac, jaja (samo sa pečatom do kada im je rok trajanja), palenta, pirinač, griz, paštete, mesne prerađevine, konzerve, gotova jela, kafa, mleko, voće i povrće... Takođe i sredstva za higijenu, pelene... – poručuju vredne dame koje od decembra namirnicama i obrocima snabdevaju više od dve stotine porodica.

U nedelju nova akcija prikupljanja hrane za socijalno ugrožene sugrađaneGrupa „Obrok za porodicu“ osnovana je sa ciljem  da pomogne našim najugorženijim sugrađanima, da niko ne bude gladan. Cilj je bio da se spajaju porodice, one kojima je pomoć potrebna i oni koji mogu da pomognu, bilo da je to paket sa hranom ili kuvani obrok. Plemenite težnje prepoznali su mnogi  Subotičani i na razne načine pomagali sugrađanima.

Pokažimo i ovom prilikom da smo grad sa velikim srcem!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3064
Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarna pomoć

humanitarni rad

humanitarni apel

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.