Komentara: 56
Pregleda: 36778

Trojica dečaka uhapšena zbog zlostavljanja 12-godišnjakinje

18.04.2017. u 10:58h > 18:06
Izvor: Subotica.com
Subotička policija uhapsila je trojicu maloletnika uzrasta 14 i 15 godina zbog sumnje da su pretukli i seksualno uznemiravali 12-godišnju devojčicu, potvrđeno je portalu Subotica.com.
Trojica dečaka uhapšena zbog zlostavljanja 12-godišnjakinje

Kako saznajemo zločin se dogodio početkom prošle nedelje na periferiji Subotice. Privedeni su A. B. (14), I. H. (15) i P. S. (15). Osumnjičeni su izvedeni sudiji Višeg suda u Subotici koji im je odredio pritvor do 30 dana po osnovu opasnosti od uticaja na svedoke i od ponavljanja krivičnog dela.

Devojčica je upućena na pregled, gde su joj utvrđene brojne povrede po čitavom telu, a policija je veoma brzo identifikovala napadače, koji su vrlo brzo i priznali zločin.

PRITVOR DO 30 DANA - Viši sud Subotica saopštio je da je sudija za maloletnike ovog pravosudnog organa 12. aprila doneo rešenje kojim su stavljeni u pritvor maloletni I.H. (2001.), P.S. (2001.) i A.B. (2002.), protiv kojih je pokrenut pripremni krivični postupak zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo i silovanje. Maloletnici su stavljeni u pritvor zbog opasnosti od uticaja na svedoke i osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost od ponavljanja krivičnog dela. Događaji za koje se ovi maloletnici osnovano sumnjiče su se odigrali 11. i 12. aprila na području naselja Radijalac i Karađorđev put u Subotici.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica se vraćala iz škole sa dve drugarice, sa kojima je otišla do naselja gde su bili dotični momci, koje ona pak nije poznavala. Iz za sada nepoznatog razloga drugarice su je ostavile samu sa njima i onda je počela tortura.

Iz čista mira, dečaci su počeli da je udaraju nogama i rukama po telu i glavi, a potom i da je seksualno zlostavljaju.

Žrtva je sve ispričala ocu, upućena je na pregled, gde su joj utvrđene brojne povrede po čitavom telu. Policija je veoma brzo identifikovala i pronašla napadače, koji su priznali šta su uradili. Reč je o mladićima koji su od ranije poznati policiji zbog brojnih razbojništava, a nedavno su uhvaćeni na Radijalcu kako pljačkaju prolaznike.

Trojica dečaka uhapšena zbog zlostavljanja 12-godišnjakinje

Postoje indicije, iz za sada neproverenih izvora, da je u ovaj strašan zločin koji je za posledice imao telesne, a sigurno i psihičke povrede, upleten i još jedan 12-godišnjak, ali o tome nema zvanične potvrde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 nedelju
Komentara: 56
Pregleda: 36778

Povezana vest

Povezane teme

silovanje

prebijanje

seksualno nasilje

obljuba

seksualno uznemiravanje

premlaćivanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.