Komentara: 0
Pregleda: 3954

Tri dana do početka Filmskog Festivala

12.07.2011. u 16:48h
Izvor: RTV City
Tri dana do početka Filmskog Festivala

18. Festival evropskog filma biće svečano otvoren u subotu, 16. jula na Letnjoj pozornici na Paliću. Tokom sedam dana, do 22.jula, u okviru Takmičarskog programa koji izaziva i najveće interesovanje publike, biće prikazano 14 filmova, po dva tokom večeri.

Osim u takmičarskom programu, filmovi će se prikazivati i u okviru programa Novi mađarski i Novi poljski film kao i Dečji film na Otvorenom univerzitetu, Paralele i sudari u bioskopu Jadran, Eco dox u bioskopu Aleksandar Lifka, Mladi duh Evrope na Velikoj terasi na Paliću.

Sve projekcije će biti besplatne, osim onih u Takmičarskom programu, koje će se naplaćivati 200 dinara za dva filma .Svake večeri će na Paliću biti organizovan i muzički program i festivalske žurke koje će okupiti brojne izvođače iz zemlje i inostranstva. Za posetioce festivala i ove godine će biti organizovan besplatan autobuski prevoz od Železničke stanice.

Spisak filmova, sa sinopisom, a koji će se prikazivati na Letnjoj pozornici možete videti ovde: Takmičarski program - filmovi

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3954
Povezane teme

festival evropskog filma palić

palićki filmski festival

european film festival palic

martina pletikosić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.