Komentara: 2
Pregleda: 4180

Teniski memorijal "Jovan Kukaras" završen pobedom takmičara iz Srbije

24.05.2014. u 21:12h
Izvor: Subotica.com
Na teniskim terenima u Dudovoj šumi, u organizaciji Tenis kluba "Spartak" danas je završen 13. međunarodni turnir za dečake i devojčice do 14 godina, a koji su osvojili teniseri iz Srbije - Marko Miladinović i Teodora Ristić. U igri parova kod dečaka takođe su najbolji bili igrači iz Srbije, dok su kod devojčica najuspešnije bile Australijanke.
Teniski memorijal "Jovan Kukaras" završen pobedom takmičara iz Srbije

Međunarodni teniski turnir za dečake i devojčice do 14 godina završen je danas. Ovaj turnir održan je ove godine po 13. put, a već drugu godinu nosi naziv "Jovan Kukaras" u čast nekadašnjeg predsednika Teniskog kluba "Spartak".

Pored finalnih mečeva odigrano je nekoliko mečeva u kategoriji veterana koji su imali humanitarni cilj, a sav prihod namenjen je stanovništvu iz poplavljenih područja.

Kod dečaka najbolji je bio Marko Miladinović iz Srbije, koji je ujedno bio i prvi nosilac turnira, a koji je savladao ruskog takmičara Andreja Vorobjeva sa 2:0 (6:1, 6:4). U singlovima kod devojčica pehar je podigla takođe takmičarka iz Srbije Teodora Ristić koja je svoju protivnicu savladala sa 2:0 (6:1, 6:2)

Danas su održana i finala u konkurenciji parova. U konkurenciij dečaka najuspešniji su bili teniseri Marko Miladinović i Stefan Gazo, obojica iz Srbije. Kod devojčica trijumfovale su australijanke.

Po završetku singlova i dubloova usledilo je svečano zatvaranje turnira, a zatim su odigrani mečevi veterana, koji su, kako smo već napomenuli, imali humanitarni karakter.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4180

Povezana vest

Povezane teme

Teniski klub Spartak

teniski turnir Subotica

teniski turnir do 14 godina

tenis klub palić

tenis klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.