Komentara: 0
Pregleda: 1328

Tenis: Mila Polovina osvojila Otvoreno prvenstvo Novog Sada (U12)

28.05.2023. u 11:03h
Izvor: Subotica.com
U okviru kalendara letnjih turnira Teniskog saveza Vojvodine, prethodnog vikenda u Novom Sadu održano je Otvoreno prvenstvo Novog Sada za dečake i devojčice do 12 godina. U konkurenciji devetnaest devojčica, teniserka Spartaka Mila Polovina osvojila prvo mesto.
Tenis: Mila Polovina osvojila Otvoreno prvenstvo Novog Sada (U12)

Mila je do finalnog meča opravdala ulogu favorita i relativno lako došla do finala. U finalu se sastala sa Anjoim Bajšanski iz Kikinde koja je bila drugi nosioc turnira i posle izgubljenog prvog seta od 6 2  i 3 1 u drugom za Anju,

Mila uz podršku trenera Veselina Rakočevica kreće sa svojom igrom i preokrece meč u svoju korist. Posle više od dva sata igranja i borbe, Mila osvaja 14 pehar.

Tenis: Mila Polovina osvojila Otvoreno prvenstvo Novog Sada (U12)Ovog vikenda u Šidu se održava Prvenstvo Vojvodine, gde teniserka Spartaka očekuje još jedan pehar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 1 dan
Komentara: 0
Pregleda: 1328
Povezane teme

tenis klub spartak

mila polovina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.