Komentara: 1
Pregleda: 3065

Tamaš Korhec: Zahvalnost radnicima Saveta

26.11.2013. u 15:48h
Izvor: RTV Yueco
Predsednik Mađarskog nacionalnog saveta Tamaš Korhec najavio je sednicu Mađarskog nacionalnog saveta zakazanu za 3. decembar na kojoj će biti oko 12 tačaka od kojih je izdvojio nekoliko koje se tiču izveštaja njihovim strateškim radovima, kao što je proglašenje Dana vojvođanske mađarske likovne kulture, i naknada troškova za nostrifikaciju univerzitetskih diploma.
Tamaš Korhec: Zahvalnost radnicima Saveta

Osim toga počela je Javna rasprava o radnoj verziji Zakona o izmenama i dopunama Zakona o nacionalnim savetima, koje organizuje Ministarstvi pravde.

Korhec je istakao da su rešenja koja su predložena u nacrtu, a koja se tiču Mađarskog nacionalnog saveta, prihvatljiva. Ona uređuju transparetnost rada i prave sigurnost i vladavinu prava, kada je reč o položaju Nacionalnih saveta u pravnom sistemu.

Tamaš Korhec pohvalio je i svoje zaposlene u Nacionalnom savetu koji vredno rade u pozadini i koji se ne pojavljuju u javnosti i u zahvalnost im poklonio po jedan bicikl.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3065
Povezane teme

mađarski nacionalni savet

tamaš korhec

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.