Komentara: 46
Pregleda: 5539

Suboticagas tvrdi da su decembarski računi ispravni

05.02.2014. u 15:20h
Izvor: Subotičke novine
Na zahtev Ministarstva za energetiku, povodom primedbi većeg broja potrošača na decembarski obračun za utrošeni gas, u "Suboticagasu" su ispitali svih 110 pristiglih reklamacija i utvrdili da nije bilo propusta u izdavanju računa niti tehničkih grešaka koje bi dovele do neopravdano povećanih računa.
Suboticagas tvrdi da su decembarski računi ispravni

Tehničke ekipe Javnog komunalnog preduzeća su na svaku pismenu žalbu izašle na teren i utvrdile stanje na merilu i o nalazima će izvestiti svakog od ovih potrošača ponaosob. Što se tiče 61 reklamacije na kvalitet gasa, "Suboticagas" se oslanja na izveštaje i kontrole laboratorije "Srbijagasa", a oni tvrde da je gas zadovoljavajućeg kvaliteta.

Primedbi je bilo i na sam način obračuna potrošnje gasa, ali u "Suboticagasu" kažu da je to jedinstvena metodologija na nivou Srbije utvrđena za sve distributere gasa, koje su se oni i ovom prilikom striktno pridržavali.

Upravni odbor Javnog komunalnog preduzeća "Suboticagas" usvojio je 29. januara izveštaj o metodologiji i pristupu rešavanja problema velikog broja reklamacija na račune za decembar 2013. godine i uputio ga Ministarstvu energetike, razvoj i zaštite životne sredine.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 46
Pregleda: 5539
Povezane teme

suboticagas

računi za gas

računi za grejanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.