Komentara: 0
Pregleda: 965

Stoni tenis: Poraz Spartaka od Crvene zvezde, Bognar najbolji u Nišu

27.02.2018. u 10:38h
Izvor: Subotica.com
Stoni tenis: Poraz Spartaka od Crvene zvezde, Bognar najbolji u Nišu

U subotu je odigran meč 11. kola Superlige u stonom tenisu. Ekipa Spartaka je pružila dostojan otpor, ali ipak nije mogla ugroziti pobedu favorita za titulu prvaka Srbije. Zbog učešća na važnom juniorskom turniru, mladi Bognar nije mogao da nastupi na ovom meču, koji bi verovatno bio neizvesniji sa njegovim učešćem.

Kapiten Spartaka, Stefan Kostadinović, je ponovo, po ko zna koji put, dokazao da je jedan od najboljih igrača Superlige, upisavši dve pojedinačne pobede protiv Crvene zvezde, za konačan rezultat 4:2.

U narednom kulu, koje se igra 11.marta, Spartak je domaćin ekipi Požarevca. Subotičani će svakako biti željni revanša za minimalan poraz pretpljen u prvom delu sezone na gostujućem parketu.

Istog dana, ali u Nišu, održan je juniorski turnir A kategorije, jedan od najvažnijih juniorskih turnira u kalendaru STSS. Mladi igrač Spartaka, Bence Bognar, je superiorno osvojio 1. mesto, pobedivši rivale koji su trenutno bolje rangirani od njega.

Sa ovim osvojenim turnirom i bodovima Bognar ulazi u krug tri najbolja juniora Srbije.

- Ovo je samo nastavak odličnih partija i rezultata koje Bognar postiže ove sezone, zahvaljujući pre svega velikom radu i zalaganju, ali i stručnom radu trenera Mirka Gavrilovića. - ističe predsednik kluba, Robert Santo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 965
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.