Komentara: 2
Pregleda: 5085

Šta će biti sa Fidelinkom?

07.09.2011. u 16:33h
Izvor: S media
Šta će biti sa Fidelinkom?

Kompanija Mineko AG je pre više od mesec dana predala korigovan plan reorganizacije Fidelinke. Većinski vlasnik Fidelinke, ali i nadležni sud u Subotici još uvek pomenuti plan nisu uputili poveriocima na usvajanje. Time se dovodi u pitanje mogućnost oporavka subotičke Fidelinke, saopštila je danas kompanija Mineko AG.

Predstavnici firme Mineko AG, predali su u julu korigovan plan reorganizacije Fidelinke u želji da spreče gašenje tog preduzeća koje je u stečaju od marta ove godine, navodi se u saopštenju uz napomenu da većinski vlasnik veruje u snagu brenda Fidelinka i zato čini sve kako bi sprečio "da nestane ime u koje su generacije potrošača imale poverenje".

Korigovanim planom reorganizacije će biti bolje zaštićeni i zadovoljeni poverioci i ostali akcionari i zaposleni u kompaniji ističu u kompaniji Mineko AG i dodaju da na njihovo iznenadjenje stečajni sudija još uvek nije zakazala izjašnjavanje poverilaca o planu.

 

Izvor: S media
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5085
Povezane teme

pekara fidelinka

fidelinka stečaj

fidelinka subotica

fidelinka proizvodi

mineko

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.