Komentara: 0
Pregleda: 1869

Sportski vikend

19.11.2010. u 10:26h
Izvor: RTV Yueco
Sportski vikend

Igrači Spartak Zlatibor vode ovog vikenda gostuju ekipi Smedereva. Do kraja jesenjeg dela fudbalskog šampionata, ekipu Spartak Zlatibor vode vodiće Ilija Dobrić koji je pomagao sada već bivšem treneru subotičkog tima Draganu Miranoviću.

Rvači Spartaka dočekuju ekipu Radničkog

U okviru šestog kola prve lige u rvanju ekipa  Spartaka dočekuje sastav  Radničkog iz  Beograda.Meč je na programu sutra u 15 časova u školi Majšanski put.

Odbojka

Odbojkaši  Spartaka u meču sedmog kola prve lige, sutra igraju u Vranju protiv istiomene ekipe.Druga ekipa  Spartaka u okviru šestog kola prve Vojvođanske lige ugostiće sastav Vrbasa.Utakmica se igra sutra u 13 časova u srednjoj tehničkoj školi Ivan Sarić.

Rukometaši Spartak Vojputa gostuju Proleteru

U nastavku Prve lige u rukometu,igrači  Spartak Voj puta ugostiće sastav Proletera iz Zrenjanina.Utakmica je na programu u nedelju 21.novembra od 17 časova u sportskoj hali u Bajmoku.posle prošlonedeljnog poraza u Kruševcu igrači trenera Jovovića  žele u meču protiv ekipe Proletera da osvoje nove prvenstvene bodove, kako bi ostali u gornjem delu tabele.

Igračice ŽFK Spartak dočekuju ekipu Požarevca

Igračice ženskog fudbalskog kluba Spartak u nastavku prve savezne lige, igraju protiv ekipe iz Požarevca.Utakmica se igra sutra na gradskom stadionu od 11 časova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1869
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.