Komentara: 7
Pregleda: 4792

Škole reagovale 24 puta za slučajeve zanemarivanja i zlostavljanja

09.09.2014. u 19:21h
Izvor: RTV Yueco
U toku ove godine, Centaru za socijalni rad za 63 deta su stigle prijave, u kojima je postavljenja sumnja da su deca zlostavljana i zanemarivana. Od tog broja, 24 prijave su stigle iz škole, koju dete pohađa. Kako bi se na vreme uočili problemi, u Centru za socijalni rad održan je sastanak sa direktorima osnovnih škola. Centar za socijalni rad uručio je po četiri lopte, predstavnicima 23 škole sa teritorije grada i iz prigradskih naselja.
Škole reagovale 24 puta za slučajeve zanemarivanja i zlostavljanja

Prijave se odnose uglavnom na zanemarivanje školskih obaveza, kao i na činjenicu da dete ne odlazi u školu. Kada stigne prijava, Služba za decu i omladinu Centra za socijalni rad uključuje se u rešavanje ovih slučajeva, koji se završe uglavnom uspešno.

Kako bi se na vreme uočili problemi, održan je sastanak sa predstavnicima osnovnih škola, od kojih uglavnom i stižu prijave. U prvih sedam meseci Centru za socijalni rad stigle su prijave za 63 deteta, za koje se postavlja sumnja da su zlostavljeni ili zanemarivani.

Direktorka centra za socijalni rad je predstavnicima 23 škole dodelila i poklon, u vidu četiri lopte za košarku i odbojku.

Izvor: RTV Yueco
Intenziviranje saradnje Centra za socijalni rad sa školama Intenziviranje saradnje Centra za socijalni rad sa školama Intenziviranje saradnje Centra za socijalni rad sa školama Intenziviranje saradnje Centra za socijalni rad sa školama Intenziviranje saradnje Centra za socijalni rad sa školama Intenziviranje saradnje Centra za socijalni rad sa školama Intenziviranje saradnje Centra za socijalni rad sa školama Intenziviranje saradnje Centra za socijalni rad sa školama
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4792
Povezane teme

centar za socijalni rad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.