Komentara: 0
Pregleda: 7559

Škola rolera za decu u Subotici

09.05.2012. u 02:48h
U organizaciji UG "Su Stars" i HK "Spartak" u Subotici je pokrenut jedan sasvim novi Projekat - Škola rolera!
Škola rolera za decu u Subotici

Škola rolera je namenjena deci (dečacima i devojčicama) uzrasta od 4 do 14 godina, kao i svim ostalim zainteresovanima bez obzira na pol i godine, koja svakodnevno provode (previše) vremena na stolicama u školskim klupama, pred kompjuterom, ispred TV ekrana.

Osnovna ideja Projekta jeste svakodnevni dobar i kvalitetan trening, na kojem je cilj da deca nauče osnove ovog popularnog vida rekreacije, kao i usavršavanje i sticanje dodatne sigurnosti u već postojeće znanje.

Vožnja na “točkićima”, onima koji nikad nisu probali, ne deluje nešto naporno, ali u stvari tu se pri svakom pokretu troši velika količina energije i razgrađuje se masno tkivo. Naučno je dokazano da vožnja rolerima popravlja raspoloženje, smanjuje stres, podstiče cirkulaciju, poboljšava kondiciju i držanje tela, a takođe izuzetno dobro deluje na disajne organe, krvotok i srce.

Škola rolera Subotica

Treninzi se sprovode svaki radni dan od 17.30 - 18.30h na Gradskom klizalištu, sa 3 trenera, u 3 nivoa rada (u zavisnosti od kvaliteta polaznika/kandidata – početna, srednja i napredna grupa).

Određena količina rolera i zaštitne opreme je obezbeđena (potpuno besplatno se dobija na korišćenje) za one koji za sada nemaju svoje, kao i sok u vidu osveženja na kraju svakog treninga, za sve polaznika Škole rolera.

Sve dodatne informacije putem telefona: 064/14-65-787 (Uroš Brestovac).

Škola rolera Subotica

Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 7559
Povezane teme

uroš brestovac

škola rolera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.