Komentara: 44
Pregleda: 8936
Foto

Skadarlijska ulica ponovo blokirana

25.01.2016. u 10:58h > 14:35
Izvor: Subotica.com
Kako se zabrana prolaska za teške kamione kroz Skadarlijsku ulicu i dalje ne poštuje, stanovnici ove male ulice jutros su ponovo blokirali prilaz.
Skadarlijska ulica ponovo blokirana

Revoltirani što na njihovu muku niko ne reaguje, građani su svojim telima zaustavili prolaz kamionu, koji je išao ka stovarištu otpada „Dado metal“.

Prema rečima očevidaca, vozač je najnormalnije stao, ali je onda došao Dalibor Gregorčić, vlasnik „Dado metala“, isterao ga, seo u kamion i krenuo na ljude.

- Posle nekoliko metara je stao i otišao. Ne smemo ni da zamislimo šta bi bilo da se neko slučajno okliznuo po ovom blatu – kaže u šoku Atila Kenjereš, jedan od stanovnika Skadarlijske ulice. - Od septembra molimo da nas gradonačelnik primi, jer je on na sebe uzeo da će rešiti ovaj problem. Vreme prolazi a problem se ne rešava.

Skadarlijska ulica ponovo blokirana

Blokada je trajala oko sat vremena, ubrzo je došla i policija i napravljen je zapisnik, a vozač kamiona je kažnjen jer nije poštovao zabranu prolaza za teretnjake.

Podsetimo, stanovnici ove uske, neasfaltirane uličice u MZ Peščara već šest godina se bori da se stovarište otpada izmesti iz njihovog komšiluka.

- Imamo saznanja i dokumente da su gradonačelniku dostavljani zapisnici koji uopšte ne odgovaraju realanom stanju. Zbog toga tražimo da nas primi i da mu predočimo onako kako zaista jeste – dodaje Kenjereš.

Jedno od rešenja koje je ponuđeno je da se otpad izmesti na lokaciju bivše „Zorke“, koju je grad krajem prošle godine kupio, ali da bi se to desilo treba da prođe dosta vremena.

Do tada, meštanima ostaje da se sami bore protiv vetrenjača. I otpada.

Izvor: Subotica.com
Protest građana Skadarlijske ulice Protest građana Skadarlijske ulice Protest građana Skadarlijske ulice Protest građana Skadarlijske ulice Protest građana Skadarlijske ulice Protest građana Skadarlijske ulice Protest građana Skadarlijske ulice Protest građana Skadarlijske ulice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 44
Pregleda: 8936

Povezane vesti

Povezane zviždaljke

Povezane teme

protest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.