Komentara: 25
Pregleda: 3447

Saopštenje GrO DS

16.03.2012. u 12:29h
Saopštenje GrO DS

Koalicija "Izbor za bolji život - Boris Tadić" jutros je u 04:50 časova Gradskoj izbornoj komisiji prva predala listu kandidata za svih 67 odborničkih mesta u gradskoj skupštini Subotice. Za nepuna 24 sata listu ove koalicije podržalo je 3.565 Subotičana.

- Ovo je znak velikog ugleda koje stranke naše koalicije uživaju među sugrađanima i dugujemo im veliku zahvalnost na poverenju, rekao je Modest Dulić, predsednik Gradskog odbora DS-a.

Šef Izbornog štaba DSHV-a Darko Sarić Lukendić rekao je da je ogroman broj Subotičana koji su podržali listu "Izbor za bolji život - Boris Tadić" potvrda da je lokalna vlast radila dobro i da građani žele da joj povere mandat i u naredne četiri godine.

Dejan Antić, predsednik Gradskog odbora SDPS rekao je da ovakva podrška ohrabruje i pokazuje da je koalicija pogodila želje birača u Subotici.

Saopštenje GrO DS

Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 25
Pregleda: 3447
Povezane teme

DS Subotica

Modest Dulić

dejan antić

izbori subotica 2012

Demokratska stranka

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.