Komentara: 5
Pregleda: 3885

Sajam zapošljavanja u petak

20.03.2013. u 17:49h
Izvor: SuMedija
Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 22. marta 2013. godine, sa početkom u 10 časova, u Atrijumu Hotela Galerija, ulica Matije Korvina 17, Subotica.
Sajam zapošljavanja u petak

Na predstojećem Sajmu zapošljavanja učestvovaće oko 30 poslodavaca, a traže se svi profili radnika, kao što su radnici u proizvodnji, šivači, građevinski radnici, radnici u metalskoj, mašinskoj i elektro struci, komercijalisti, administrativni radnici, prodavci, konobari, kuvari, radnici medicinske struke i ostali.

Subotička Filijala poziva sva nezaposlena lica, kao i lica koja traže promenu zaposlenja da posete ovu manifestaciju.

Sajmovi zapošljavanja su moderan i uspešan oblik povezivanja poslodavaca i kandidata za posao. Na jednom mestu, u istom danu, poslodavci imaju mogućnost da porazgovaraju sa većim brojem kandidata za posao i odaberu najbolje. U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

Nezaposlenima je omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak, i što je najvažnije na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 3885
Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

sajam zapošljavanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.