Komentara: 3
Pregleda: 2071

Sajam preduzetništva Vojvodine 22. i 23. aprila onlajn

21.04.2021. u 17:24h
Izvor: Subotica.com
Prvi onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine održaće se 22. i 23. aprila na platformi Novosadskog sajma - ExpoOnline.rs. Svečano otvaranje biće u četvrtak od 9.30 časova, a sve prezentacije i konferencije zainteresovani će moći da prate u zakazano vreme, ali i na odloženo.
Sajam preduzetništva Vojvodine 22. i 23. aprila onlajn

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam i Novosadski sajam prepoznali su potrebe preduzetnika Vojvodine, te zajednički kreirali događaj namenjen mikro, malim i srednjim preduzećima, s ciljem da se u virtuelnom okruženju preduzetništvo učini snažnijim i otpornijim na brojne izazove, kao i da se privrednici povežu, međusobno upoznaju, razmene ideje, ugovore poslove i pronađu inspiraciju za nove poslovne poduhvate.

U dva sajamska dana na savremenoj virtuelnoj platformi ExpoOnline.rs predstaviće se kompanije iz različitih sektora privrede, koje nude proizvode i usluge domaćem i međunarodnom tržištu. Pored kompanija, učestvovaće i resorni sekretarijat, institucije i organizacije koje pružaju podršku biznisu, od finansiranja do inovativnih rešenja. Kompletan program i satnicu Sajma možete pogledati ovde.

Sajam preduzetništva Vojvodine 22. i 23. aprila onlajnKako objašnjava Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Sajam je namenjen kako privrednicima iz Vojvodine i Srbije, tako i onima koji žele da pronađu partnere i da se umreže sa potencijalnim investitorima, korisnicima i distributerima, kao i za one koji inovacijama, iskustvima i znanjima mogu da im olakšaju razvoj biznisa.

MOBILNA APLIKACIJA ZA PRIVREDNIKE - Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam juče je pustio u rad sopstvenu mobilnu aplikaciju kako bi unapredio komunikaciju sa korisnicima i poboljšao dostupnost podataka i informacija u vezi sa radom samog Sekretarijata i podsticajnih mera. Aplikaciju pod nazivom "Privreda i Turizam APV" moguće je preuzeti sa "Google Play" i "Apple" prodavnice.

- Svim učesnicima će tokom dva sajamska dana biti pružena mogućnost za uspostavljanje direktnih kontakata i zakazivanje B2B susreta sa poslovnom publikom, kao i za učestvovanje u onlajn konferencijama - najavljuje Ivanišević. - Planirane su teme iz oblasti regionalnog povezivanja privrede, preduzetništva u turizmu, ženskog preduzetništva, povezivanja privrednika u klastere i inkubatore, unapređenja oblasti zanatstva u Vojvodini, kao i potencijalnih izvora finansiranja malih i srednjih preduzeća u Vojvodini.

Ukoliko situacija sa pandemijom virusa kovid-19 dozvoli, Sajam preduzetništva Vojvodine održaće se i u jesenjem terminu, u halama i Kongresnom centru "Master".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 nedelju
Komentara: 3
Pregleda: 2071
Povezane teme

Nenad Ivanišević

preduzetništvo

sajam preduzetništva

preduzetnici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.