Komentara: 5
Pregleda: 6996

Rvanje: Promene u rukovodstvu Spartaka

12.09.2017. u 21:42h
Izvor: Subotica.com
Pred početak nove sezone u Rvačkom klubu "Spartak" došlo je do promena u rukovodstvu. Sreten Damnjanović nije više trener, imenovan je za sportskog direktora.
Rvanje: Promene u rukovodstvu Spartaka

Na juče održanoj redovnoj skupštini Rvačkog kluba "Spartak" izabrani su novi članovi Upravnog odbora, a došlo je i do promena u rukovodstvu. Dosadašnji potpredsednik Andrija Romić podneo je ostavku, a umesto njega tu funkciju će nadalje obavljati Stevo Orlović i Veljko Pavičević.

Legendarni trener Sreten Damnjanović novi je sportski direktor kluba umesto Veljka Pavićevića. Novi članovi Upravnog odbora Rvačkog kluba su Dragan Francuz, Saša Skenderović, Vladimir Večić i Damir Šabić.

Rvanje: Promene u rukovodstvu Spartaka

U novoj sezoni, koja počinje 23. septembra, kada će se u Subotici održati Kup Srbije za seniore,  Rvački klub Spartak predvodiće naslednici Sretena Damnjanovića, treneri Predrag Ivankov i Stojan Štefanek.

Ambicije kluba za predstojeću sezonu su na najvišem niovou. Prvo što ih čeka jeste Kup u kome, nakon dva turnira Subotičani dele 1. mesto sa Partizanom. Ligaški deo počinje sedam dana kasnije, 30. septembra, kada će Spartak biti domaćin Radničkom iz Beograda.

Rvanje: Promene u rukovodstvu Spartaka

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 6996

Povezana vest

Povezane teme

rvanje

rvački klub spartak

sreten damnjanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.