Komentara: 7
Pregleda: 3341

Rupe na pružnom prelazu

09.08.2012. u 16:51h
Izvor: RTV Yueco
Dva pružna prelaza u Kosovskoj ulici već mesecima su u veoma lošem stanju i vozači koji ovuda ne prolaze često, lako mogu na načine veliku štetu na svom automobilu ili kamionu.
Rupe na pružnom prelazu

Popucao asfalt odmah pored pruge stvorio je velike rupe preko kojih morate pažljivo da pređete, kako biste sačuvali svoj auto. Nadležni kažu da su upoznati sa ovim problemom, ali da je rešavanje istog nešto komplikovanije, od sanacije rupa na putevima, jer treba da se usaglase dva preduzeća, Direkcija za izgradnju grada i JP "Železnice Srbije"

I dok se dva preduzeća ne dogovore sugrađani ostaju bez felni, branika i amortizera automobila, dok biciklisti i motociklisti moraju da paze da se ozbiljno ne povrede prilikom prelaska ovog pružnog prelaza. Većina vozača je ogorčena jer ovakvo stanje pružnog prelaza traje već mesecima.

U preduzeću Vojput, koje je zaduženo za izvršenje radova, kažu da što se njih tiče, radovi mogu da otpočnu već ovih dana, ali da bez naloga Direkcije za izgradnju grada ne mogu ništa da učine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3341
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.