Komentara: 1
Pregleda: 1767

Rukometaši Spartaka poraženi od Vojvodine (18:20)

17.04.2016. u 10:13h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Pred oko 800 gledalaca u subotičkoj Hali sportova Vojvodina je još jednom bila bolja od Spartaka i nanela mu drugi poraz u plejofu. Posle remija sa Partizanom, pobede nad Crvenom zvezdom usledila su dva poraza - od Metaloplastike i Vojvodine. U narednom kolu Spartak gostuje poslednje plasiranoj Slogi u Požegi.
Rukometaši Spartaka poraženi od Vojvodine (18:20)

Rukometaši Spartaka nisu uspeli da savladaju aktuelnog prvaka Srbije. U meču koji je do samoga kraja bio rezultatski veoma uzbudljiv gosti su pobedu overili u poslednjem napadu.

Početak utakmice pripao je Vojvodini koji su sa dva gola Stankovića i jednim Todorovića poveli sa 3:0. Županjac je u 7. minutu uspeo da postigne prvi gol za domaće, a nakon odlične igre u odbrani, Ljubojević smanjuje na 3:2. Subotičani su u 10. minutu na terenu imali dva igrača manje, međutim odličnom igrom u odbrani naterali su protivnika na grešku i čak izjednačili rezultat preko Ljubojevića. Usledila je još jedna uspešna odbrana i gol Županjca za preokret, 4:3 u 12 minutu.  Razigrao se tada Jovanović, postigao tri gola u nizu i vratio prednost na stranu novosađana  4:6.

U 23. minutu novo poravnanje na utakmici, Županjac odlično krade loptu, dodaje Ljubojeviću koji svojim četvrtim golom donosi 7:7. Ponovo je Jovanović bio strelac za Vojvodinu, da bi Župajac i Ljubojević preokrenuli na 9:8. Arsenić je izjednačio na 9:9 a Radulović je odbranjenim sedmercom sačuvao nerešen rezultat nakon pola sata igre.

Drugo poluvreme počelo je vodstvom Spartaka, kada je Jelić je sa crte od šest metara pogodio mrežu za 10:9. Prvu ozbiljniju prednost gosti su stekli u 38. minutu kada je Arsenić odbranio sedmerac Županjcu a Todorović na suprotnoj strani pogodio za 11:14. Nakon dve odlične odbrane Radulovića, domaći su se primakli na gol zaostatka 14:15. Todorović povećava na 16:18, da bi pet minuta pre kraja pogodio Basarić a zatim Knežević sa sedam metara doneo novo poravnanje na utakmici od 18:18.

Ekipe su igrale odlično u odbrani zbog čega je bilo malo golova na utakmici a posebno u poslednjih desetak minuta. Tri minuta pre kraja Marjanović pogađa za novo minimalno vodstvo Vojvodine, 18:19. Spartak je propustio dva napada za izjednačenje da bi pobedu gostima osigurao Orbović, desetak sekundi pre kraja.

Spartak - Vojvodina 18:20 (9:9)

Spartak: Kosović, Đekić 1, Perović, Knežević 1, Ljubojević 7, Lojaničić, Radulović, Distol, Županjac 6, Jelić 1, Basarić 2, rakocija, Čupić, Abadžić.

Vojvodina: Arsenić L., Orbović 4, Popov 1, Todorović 2, Milašević, Perović, rastvorcev, Marjanović 1, Smiljanić, Ranisavljević, Jovanović 6, Arsenić N. 1, Stanković 5, Rajičević, Vučković, Gugleta.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 1767
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.