Komentara: 0
Pregleda: 1514

Rukometaši Spartaka poraženi od Partizana (34:28)

18.05.2015. u 12:08h
Izvor: Subotica.com
Sinoć je odigrano 8. kolo plejofa za šampiona Srbije u kojem je u jednom od susreta Spartak poražen od Parizana rezultatom 34:28 i time izgubio i teoretske šanse da dođe do titule. Posle pobede nad Metaloplastikom i usled poraza Spartaka bilo je jasno da je novi-stari šampion ekipa Vojvodine
Rukometaši Spartaka poraženi od Partizana (34:28)

Partizan i Spartak su ove sezone odigrali tri veoma veoma uzbudljive i do kraja neizvesne utakmice. U regularnom delu prvenstva u Subotici je bilo nerešeno, dok su u Beogradu slavili crno-beli. U plejofu Spartak je bio bolji i slavio minimalnom razlikom - 24:23.

U važnom duelu za konačan plasman na tabeli Partizan je uzvratio za poraz u Subotici i dodatno uneo neizvesnost, tako da sada "preti" Spartaku za drugu poziciju, na samo dva kola do kraja.

Iako je subotička ekipa na poluvremenu vodila 13:12 u drugom delu Partizan je uspeo ne samo da dostigne, pa prestigne nego je i meč završen relativno ubedljivo u korist beogradske ekipe. Prelomni momenat u meču desio se na početku drugog dela kada je Partizan počeo da gradi prednost koja je vrlo brzo došla do +4, a taj zaostaka igrači Spartaka ispostavilo se na kraju nisu mogli da sustignu do kraja meča koji je završen u korist domaće ekipe sa +6.

Partizan - Spartak Vojput 34:28 (12:13)

U redovima Spartaka bilo je dosta raspoloženih strelaca, njih čak devetoro je barem jednom zatreslo protivničku mrežu, ali prednjačili su Županjac i Đekić sa po šest postignutih pogodaka, slede Čupić sa 4, Lojanićić je psotigao 3, po dva puta su bili precizni Bojanović, Knežević i Jelić, dok su Kovačević i Distol ovaj put stali na broju 1.

Iako je Spartak izgubio bitku za titulu ostalo je u poslednja dva kola da se bori za drugu poziciju koja vodi u regionalnu (SEHA) ligu. U pretposlednjem kolu koje se igra u nedelju od 19 časova Spartak će pred domaćom publikom dočekati Radnički iz Kragujevca.

Rukometaši Spartaka poraženi od Partizana (34:28)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1514
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.