Komentara: 0
Pregleda: 632

Rukomet: Spartak poražen od Dubočice (21:25)

23.11.2020. u 09:45h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka pretrpeli su novi poraz, ovaj put od Dubočice. Leskovčani su bili bolji i odneli bodove iz Subotice.
Rukomet: Spartak poražen od Dubočice (21:25)

Spartak je pretrpeo novi poraz. U 8. kolu Arkus Superlige Srbije Dubočica je bila bolja i pobedila rezultatom 21:25.

Gosti su vrlo brzo stekli prednost od plus tri gola. U petom minutu na semaforu je stajao rezultat 1:4. Trgli su se Subotičani i smanjili na 4:5. Nastavila se velika borba, ali prednost Leskovčana je bila nedostižna pa se na odmor otišlo sa pet razlike u korist gostujućeg tima – 8:13.

Krenuli su Subotičani odlučnije u nastavku, smanjili prednost Dubočice. Međutim, raspoloženi za igru gosti su ubrzo ponovo stigli na plus pet što je bilo jako teško anulirati. Završnica utakmice jeste pripala Subotičanima, ali su stigli samo na tri gola zaostatka i bodovi su pripali gostima.

Spartak – Dubočica 21:25 (8:13)

Spartak: Jovanović, Mrvović 5, Papeš Bogosavljev, Grozdić 2, Bižić, Spremo 2, Kojadinović 7, Radosavljević, Ilić, Đurović 2, Milisavljević, Skuban, Petrović 3, Vojvodić, Radojčić, Arđelan.

Dubočica: Gašić, Cvetković, Simić 1, Nikolić 1, Radulović 2, Marinković, Ristić, Pavlović, Mađar, Erić, Mitrović, Zlatanović, Matović 8, Atanasković 6, Radović 7.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 632
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.