Komentara: 3
Pregleda: 1796

Rukomet: Spartak bez sponzora, ali nastavlja takmičenje u Superligi

24.09.2018. u 16:09h
Izvor: Subotica.com
Nova sezona u Superligi Srbije za rukometaše počela je za vikend, ali utakmica koju je trebao odigrati Spartak sa Obilićemo je odložena zbog problema u kojima se našao subotički klub. Meč prvog kola odložen je za utorak.
Rukomet: Spartak bez sponzora, ali nastavlja takmičenje u Superligi

Dva dana pred početak prvenstvene trke kompanija „Vojput“ odlučila je da više neće biti uz Rukometni klub „Spartak“ i da neće finansirati superligaša kao generalni sponzor. Iako se slutilo, iInformacija koja je i zvanično stigla iz kompanije bila je veliki šok za sve u Spartaku, jer se računalo na ta finansijska sredstva koja je donirala kao sponzor.

Da ne bi odustali od takmičenja u najvišem rangu i da se klub ne bi ugasio, Uprava je brzo reagovala i uz pomoć igrača našla rešenje da nastave takmičenje u Superligi Srbije. Nakon razgovora sa igračima, koji su razumeli situaciju i pristali da, skoro, bez nadoknade igraju, odlučeno je da se započne nova  takmičarska sezona.

Upravo zbog tih problema prva utakmica koja je trebala da se odigra u subotu 22. septembra, pomerena je i biće odigrana sutra u Beogradu. U narednom kolu Spartak dočekuje Crvenu zvezdu.

 

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1796
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.