Komentara: 1
Pregleda: 2011

RRA: Bez slikanja funkcionera

04.05.2012. u 15:42h
Izvor: RTV Yueco
Zamenik predsednika Republičke Radiodifuzne Agencije Goran Karadžić podsetio je da mediji, za vreme predizborne tišine, moraju da se uzdrže od objavljivanja čak i redovnih aktivnosti državnih ili lokalnih funkcionera.
RRA: Bez slikanja funkcionera

To pravilo se, kako je objasnio, ne odnosi na situacije popout "kataklizmi ili nečeg sličnog". "Ukoliko bi, na primer, gradonačelnik nekog malog grada ili republički premijer našli za shodno da baš u ovom periodu otvaraju neki autoput, ili nešto tome slično, to bi bilo kršenje izborne ćutnje", naveo je Karadžić za "Politiku".

On kaže da se od aktivnosti državnih funkcionera objavljuje "eventualno, nešto što je od posebnog društvenog značaja za zdravlje, bezbednost, ili život ljudi". "Država ne treba da stane dok traje preizborna ćutnja", istakao je Karadžić, ali i dodao da, s druge strane, "ne mogu ni funkcioneri baš da se sete da nešto spektakularno rade što bi mediji morali da prate".

"Neka funkcioneri iščeznu iz medija, da se građanima malo slegne ova kampanja", kazao je Karadžić.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2011
Povezane teme

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.