Komentara: 9
Pregleda: 5770

Rotarijanci organizovali humanitarnu akciju

24.05.2014. u 17:13h
Izvor: RTV Yueco
Tradicionalna humanitarna akcija Rotari kluba Palić povodom Urbanovih dana na Paliću, ove godine je u potpunosti posvećena prikupljanju sredstava za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji. U Rotari klubu Palić kažu da su Subotičani pokazali veliku solidarnosti i prodali su oko 2000 bonova za pljeskavice, plus za piće i sladoled. Akciji koja je humanitarnog karaktera pridružilo se i Dečje pozorište iz Subotice.
Rotarijanci organizovali humanitarnu akciju

Pripremom roštilja od 11 do 17 časova,  kod Velike terase na Paliću, članovi Rotari kluba Palić, sa prijateljima dali svoj doprinos i priklupljali novac za pomoć ugroženom stanovništvu u polavama. Kupovinom humanitarnih bonova svi posetioci su pokazali solidarnost i želju da pomognu. Cena bona za pljeskavicu  je 200 dinara, za pića 100 dinara, za sladoled  50 dinara.

Na poziv Rotarijanaca u akciji se uključilo i Dečije pozorište iz Subotice. Na Muzičkom paviljonu u 11 časova  odigrana je  predstava “Ružno pače”, a od 12 do 13 časova  su bile organizovane radionice za decu.

Na licu mesta dežurali su  i volonteri Crvenog krsta Subotice koji su informisati posetioce o mogućnostima pomoći ugroženim ljudima. Prvi moto Rotary International-a je “Najviše dobija onaj koji najviše daje” i u skladu sa njime učinimo sve što je u našoj moći da zajedničkim angažovanjem pomognemo unesrećenima.

Izvor: RTV Yueco
Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 5770

Povezana vest

Povezane teme

velika terasa palić

Humanitarna akcija

urbanovi dani palić

humanitarna akcija rotari kluba

rotari klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.