Komentara: 22
Pregleda: 4068

Rokvić: Zastrašivanje članova URS-a

03.04.2012. u 17:37h
Izvor: RTV Yueco
Rokvić: Zastrašivanje članova URS-a

Članovi Ujedinjenih regiona Srbije suočeni su sa pretnjama otkazom, zaštrašivanjem i uručivanjem otkaza o radu, zbog navodnog učešća u kampanji, a politička situacija u gradu neodoljivo podseća na devedesete, izjavio je na današnjoj press konferenciji koordinator URS-a za Suboticu Dragan Rokvić.

On je na predstavljanju kandidatkinje na izborima za poslanike u Skupštini Vojvodine po većinskom sistemu Nataše Moslavac, pozvao sve zainteresovane političke aktere da kažu šta imaju protiv činjenice da su, po njegovim rečima, Ujedinjeni regioni Srbije prvi pokrenuli inicijativu da se zaustavi stranačko zapošljavanje koje je poprimilo obeležje epidemije u gradu, odnosno da su prvi istakli i potpisali zahtev za depolitizaciju i demontiranje partokratije.

Rokvić je rekao da su kao odgovor na ove inicijative dobili zastrašivanje zaposlenih članova URS-a, a umesto slobodnih i otvorenih mesnih zajednica koje mogu da slobodno koriste građani, dobili su fakturu za korišćenje prostorija u jednoj od njih. Rokvić je izneo da su na inicijativu da se izvrši temeljna depolitizacija javnih komunalnih preduzeća kao odgovor dobili, kako se izrazio, podsmešljivu relativizaciju, intrige i tračeve kojima se vlast služi kako bi skrenula pažnju građana sa aktuelnih problema.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 22
Pregleda: 4068
Povezane teme

Ujedinjeni regioni Subotica

URS Subotica

urs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.