Komentara: 24
Pregleda: 9324

Rekonstrukcija fasade vile Bagojvar

03.01.2014. u 11:05h
Izvor: Park Palić
Jedan od najznačajnijih simbola, ali i najlepših zgrada Palića, vila Bagojvar, zahvaljujući preduzeću „Park Palić“ d.o.o i Ministarstvu kulture i informisanja Republike Srbije, ove godine, ući će u prvu fazu rekonstrukcije uređenja fasade.
Rekonstrukcija fasade vile Bagojvar

Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, je na konkursu za zaštitu kulturne baštine za 2013. godinu, preduzeću „Park Palić“ d.o.o. odobrilo sredstva u iznosu od 2.000.000,- dinara za prvu fazu uređenja fasade vile Bagojvar na Paliću. „Park Palić“ d.o.o. je finansirao projektnu dokumentaciju za uređenje i adaptaciju vile Bagojvar u iznosu od 225.550,- dinara, zadovoljavajući time uslove konkursa Ministarstva koji se odnose na sufinansiranje i neophodnu projektnu dokumentaciju.

Na osnovu Zakona o javnim nabavkama, raspisan je konkus za izbor izvođača radova i u skladu sa zakonom, komisija je odabrala najpovoljniju ponudu. Predviđeno je da radovi na uređenju fasade započenu čim vremenske prilike to dozvole.

Ukupna vrednost radova potrebnih za rekonstrukciju procenjuje se na više od 7.000.000 dinara i „Park Palić“ d.o.o. će nastaviti sa aktivnostima prikupljanja sredstava za završetak projekta.

Izvor: Park Palić
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 24
Pregleda: 9324

Povezane vesti

Povezane teme

Park Palić

Goran Gabrić

rekonstrukcija fasade Bogojvar

rekonstrukcija fasade

bogojvar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.