Komentara: 14
Pregleda: 5326

Rasprodat koncert Đorđa Balaševića, sutra 100 dodatnih ulaznica

09.11.2015. u 21:39h
Izvor: Subotica.com
Organizator koncerta Đorđa Balaševića koji će biti održan sutra u 20 časova u subotičkoj Hali sportova saopštio je da su sve ulaznice koje su dosada puštene u prodaju rasprodate, ali da će sutra pred početak koncerta biti pušten još jedan kontigent od 100 ulaznica.
Rasprodat koncert Đorđa Balaševića, sutra 100 dodatnih ulaznica

Po rečima organizatora očekuje se prisustvo ljubitelja muzike Đorđa Balaševića kako iz Subotice, tako i iz drugih vojvođanskih mesta Sente, Bača, Zrenjanina, Novog Sada, zatim Beograda, Podgorice, Sarajeva, Zenice, Osijeka...

Dodatnih 100 ulaznica biće pušteno u prodaju na biletarnici Hale sportova sutra od 17 časova. Publika će moći da uđe u koncertni prostor već od 18 časova, a organizator apeluje da se dođe na vreme kako bi se izbegle gužve na ulazima, kao i da se po mogućnosti izbegne parkiranje u neposrednoj blizini Hale sportova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 5326
Povezane teme

koncert

đorđe balašević

koncert hala sportova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.