Komentara: 1
Pregleda: 2170

Raspisan Konkurs Fondacije „Put ka znanju

26.03.2015. u 15:00h
Izvor: RTV City
Upravni odbor fondacije „Put ka znanju“ raspisao je Konkurs za dodelu stipendije mladim talentima, učenicima i studentima Grada Subotice za finansiranje studenata i učenika osnovnih i srednjih škola na takmičenjima i smotrama u zemlji i inostranstvu, nagrada učenicima i studentima za postignute rezultate tokom školovanja i obrazovanja, kao i nagrada osvojenih na takmičenjima u okviru obrazovnog sistema.
Raspisan Konkurs Fondacije „Put ka znanju

Za dobijanje sredstava Fondacije talentovani kandidati treba da ispunjavaju sledeće potvrdama dokazane uslove: – da su stalno nastanjeni na teritoriji Grada Subotice, da su državljani Republike Srbije, te da imaju visok prosek ocena na kraju školske godine. Uz prijavu, podnosilac prijave dužan je da obavezno priloži molbu i kratku autobiografiju i tačnu specifikaciju traženih sredstava ili predračun. Podnosiocima prijave, Javni poziv i obrazac dostupan je na zvaničnoj internet stranici Grada subotica.rs.

Prijave se podnose u štampanom obliku u zatvorenoj koverti, predajom u Gradskom uslužnom centru Grada Subotice, Trg slobode 1 ili poštom. Više informacija može se dobiti putem telefona na broj 626-883, kod administratora Fondacije Marice Stankić izmedu 14 i 15 časova. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Nakon zaključivanja konkursa, komisija će razmotriti sve prispele prijave, i sastaviti listu vrednovanja i rangiranja prijavljenih programa/projekata. Konkurs je otvoren od 26. marta do 23. aprila. Sredstva će biti dodeljena za namene predviđene ovim konkursom, a odluku o tome donosi Upravni odbor Fondacije.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2170
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.