Komentara: 2
Pregleda: 9258

Radno vreme tokom Prvomajskih praznika

29.04.2017. u 11:38h
Izvor: Subotica.com
U ponedeljak i utorak obeležava se međunarodni praznik rada. U skladu sa tim većina javnih ustanova i preduzeća na teritoriji grada Subotice organizovali su svoj rad u neznatno izmenjenom režimu kroz dežurstva, skraćeno radno vreme, odnosno totalnu obustavu rada.
Radno vreme tokom Prvomajskih praznika

Prvog i drugog maja rad u Domu zdravlja Subotica biće organizovan kroz dežurstvo.

Služba za opštu medicinu: Nijedna ambulanta u gradu i van grada neće raditi u navedenom periodu (ponedeljak i utorak).  Dežurstvo će obavljati Služba za hitnu medicinsku pomoć 24 sata, Petefi Šandora 24, Subotica. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće dežurstvo na isti način kao  Služba za hitnu medicinsku pomoć.

Služba za zdravstvenu zaštitu dece: Tokom oba dana praznika obavlja dežurstvo u ul. Đure Đakovića 14 – Dečiji dispanzer od 8–24 h. 

Stomatološka služba: Tokom oba dana praznika obavlja dežurstvo u zgradi Zubne poliklinike, Trg žrtava fašizma 16, u vremenu od 7–13 h.

Radno vreme tokom Prvomajskih praznika

Tokom prestojećih praznika Apoteka 1 (Gradska kuća) dežuraće non-stop, Apoteka 10 na Paliću prvog i drugog maja od 9 do 17 časova, dok će apoteke u Čantaviru i Bajmoku dežurati 2. maja od 8 do 13 časova.

U periodu od 30. aprila do 2 .maja sve gradske i prigradske linije će saobraćati po nedeljnom redu vožnje:

  • Sve gradske i prigradske linije će 1. i 2. maja saobraćati po nedeljnom redu vožnje.
  • Linija Subotica-Beograd neće saobraćati 1. i 2. maja.
  • Međunarodna linija Subotica-Segedin neće saobraćati 1. i 2. maja dok ostalim danima praznika saobraća redovno.
  • Linija Subotica-Novi Sad, sa vremenom polaska iz Subotice u 11,45 i vremenom povratka iz Novog Sada u 20,00, će saobraćati svakodnevno za vreme državnih praznika.
  • Međunarodna linija Feketić-Subotica-Segedin će saobraćati za vreme trajanja držanih praznika, po redu vožnje.

Radno vreme tokom Prvomajskih praznika

Saobraćanje linije 6 u ponedeljak i utorak: 1. maja od 9 časova na svakih 10 minuta od Lifke, odnosno od Vikend naselja. Poslednji polazak je u 00,30 sa Vikend naselja; 2. maja od 9 časova na svakih 15 minuta od Lifke, odnosno od Vikend naselja. Poslednji polazak je u 22,15h sa Vikend naselja.

Svi objekti Trgoprometa, osim prodavnice 87 na Trgu Jakaba i Komora, u ponedeljak će raditi do 12 časova, a u utorak po ustaljenom radnom vremenu. Maksi 1. maja neće raditi, u utorak je radno vreme uobičajeno, a Rodić će oba praznična dana raditi redovno.

Tokom prvomajskih praznika radiće samo pošte na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, i to non stop, u objektima Univerexporta na Bajskom putu, 1. maja od 7 do 11.30, a 2. maja od 7 do 20 časova,  i u Petra Popovića Age, 1. maja od 8 do 11.30 a 2. maja od 8 do 14.30. Dežuraće i pošta u Rodiću, oba dana praznika od 8 do 20.30.

Radno vreme tokom Prvomajskih praznika

JKP „Parking“ tokom prazničnih dana neće naplaćivati parkiranje na teritoriji grada.

JKP „Čistoća i zelenilo“ neće odvoziti kućno smeće  iz domaćinstava, osim 1. maja sa Kelebije (žute vreće). Gradska deponija će biti otvorena.

Radno vreme tokom Prvomajskih praznika

Program prvomajskog uranka i pratećih dešavanja u sklopu obeležavanja Prvomajskih praznika možete da pogledate u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 9258

Povezane vesti

Povezane teme

neradni dani za prvi maj

prvomajski praznici

Prvi maj Palić

prvi maj

proslava prvog maja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.