Komentara: 0
Pregleda: 7775

Radno vreme javnih ustanova tokom katoličkog Božića

23.12.2014. u 10:23h > 24.12.2014. u 19:38h
Izvor: Subotica.com
Povodom verskog praznika Božića koji se slavi po gregorijanskom kalendaru veći broj javnih ustanova i službi u Subotici neće raditi, dok će jedan broj raditi smanjenim kapacitetom. U zdravstvenim ustanovama biće organizovana dežurstva, dok se parking neće naplaćivati. Pošte neće raditi, smeće se neće odnositi.
Radno vreme javnih ustanova tokom katoličkog Božića

Gradska uprava grada Subotice i Uslužni centar u Gradskoj kući neće raditi u četvrtak, 25. decembra, dok će u sredu raditi do 12 časova.

Dom zdravlja / ambulante

U četvrtak neće raditi nijedna ambulanta u gradu. U sredu će ambulante radiće skraćeno - pre podne do 12h, posle podne do 17h. Dežurstvo će biti organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć 24 sata.  Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće dežurstvo na isti način kao u gradu.

Služba za zdravstvenu zaštitu žena i dece:

Tokom svih dana praznika obavlja se dežurstvo u Dečijem dispanzeru, Đure Đakovića 14, od 08 – 20 sati. U periodu od 20 – 24 h, dežurstvo je u SHMP. U sredu Dečiji dispanzer radi skraćeno - do 17 časova, nakon toga dežurstvo je u SHMP.

Stomatološka služba:

Tokom praznika obavlja se dežurstvo u zgradi Zubne poliklinike, Trg žrtava fašizma 16, u vremenu od 07 – 13 časova. U sredu Stomatološka služba radi skraćeno - do 17 časova.

JKP "Pogrebno"

Datum Komunalne usluge Pogrebne usluge Groblja Napomene
sreda, 24.12. 8 – 12h 8 - 15h 8-12h, osim zbog zakazanih  sahranama -
četvrtak. 25.12. Ne radi 8 - 12h   Nema sahrana

Prodavnice i mega marketi

Prodavnice Trgoprometa 1, 3, 87, 92, 106, 109, 110 i 111 sutra rade po uobičajenom radnom vremenu, dok će ostali maloprodajni objekti biti otvoreni do 18 časova. U četvrtak, sve prodavnice će raditi do 15 časova, osim prodavnica 87, 106, 109, 110 i 111 koje će raditi po uobičajenom radnom vremenu i prodavnica 3 i 92, koje će biti zatvorene. Marketi Idea, Maxi i Rodić i na Badnji dan i na Božić rade po uobičajenom radnom vremenu.

Suboticatrans

U dane predstojećih božićnih praznika, režim obavljanja prevoza na linijama JP "Subotica-trans" će biti sledeći: u četvrtak svi polasci na linijama JP Subotica-trans će saobraćati po redu vožnje koji važi za subotu. Istog dana međunarodna linija Subotica-Segedin neće saobraćati.

Parkiranje u gradu - sreda skraćeno, četvrtak besplatno

U sredu naplata i kontrola parkiranja obavljaće se po skraćenom režimu. Naplata i kontrola u prvoj (crvenoj), drugoj (žutoj), četvrtoj (plavoj) zoni će se vršiti do 16.30 časova, na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta do 20 časova, na zatvorenom parkingu oko Mlečne pijace do 14 časova, a u zelenoj zoni oko "Buvljaka" po redovnom random vremenu do 15 časova. Odeljenje za reklamacije i blagajna će u sredu raditi skraćeno do 16,30 časova.

U četvrtak neće se vršiti naplata i kontrola parkiranja, a reklamacije i blagajna Preduzeća neće raditi.

Sportsko-rekreativni objekti JKP "Stadion" u sredu i četvrtak radiće po sledećem rasporedu: Bazen "Prozivka" - sreda i četvrtak od 6 do 18 časova, Stonoteniska sala neće raditi u četvrtak i petak, Gradsko klizalište će normalno raditi oba dana, dok bazen u Dudovoj šumi neće raditi u četvrtak.

*** Ova lista će se dopunjavati tokom dana kako budemo dobijali nove informacije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 7775
Povezane teme

neradni dani za praznike

božić

radno vreme

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.