Komentara: 6
Pregleda: 2596

Radanovac dobija ambulantu

09.04.2012. u 17:05h
Izvor: RTV Yueco
Pokrajinski sekretar za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju, dr Atila Čengeri uručio je ugovor o adaptaciji prostorija Ambulante u Mesnoj zajednici “ Veliki Radanovac” u iznosu od 2 miliona, 250 hiljada dinara. Potvrdu je uručio predstavnicima Doma zdravlja i mesne zajednice.
Radanovac dobija ambulantu

Ambulanata će se nalaziti u prostoru koji je u vlasništvu mesne zajednice. Renoviraće se postojeći objekat od 50 metara kvadratnih.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo, socijalnu pilitiku i demografiju je predstavnicima Doma zdravlja uručio je potvrdu o adaptaciji objekta. Stanovnici ovog dela grada su se žalili ombzcmani da nemaju ambulanti i pisali su peticiju. Prošle godine kada otvarala Rumenačka ulica pokrajinski sekretar je obećao građanima ambulantu.

U Velikom Radanovcu živi oko 3000 stanovnika. Kada se adaptira objekat, meštani će na jednom mestu da imaju poštu, vrtić i ambulantu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 6
Pregleda: 2596
Povezane teme

atila čengeri

radanovac

ambulatna radanovac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.