Komentara: 0
Pregleda: 2323

Proslavljeni reprezentativac na promociji vaterpola za najmlađe

08.06.2017. u 16:55h
Izvor: RTV Yueco
Proslavljeni reprezentativac na promociji vaterpola za najmlađe

U petak, 9. juna od 20 časova, na bazenu Sportsko-rekreativnog centra "Prozivka", održaće se promocija vaterpola, kao jednog od najtrofejnijih domaćih sportova. U ulozi promotera naći će se poznata imena ovog sporta, kao što su naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen i Dragana Ivković, trener Ženskog vaterpolo kluba Crvena zvezda.

Ulaz će biti slobodan za sve zainteresovane mališane, kao i njihove roditelje.

U ovu sportsko-promotivnu akciju pridružio se i Nemanja Andrić, mladi, ali rezultatski veoma uspešan, trener Vaterpolo kluba "Spartak-Prozivka", koji kroz ovaj vid promocije želi da pomogne da se vaterpolo još više populariše i afirmiše, ne samo kod dečaka već podjednako i kod devojčica.

Razlog za to je i činjenica da će vaterpolisti Spartak Prozivke, uskoro, postati bogatiji i za jednu žensku selekciju čije članice više neće morati da se nadmeću u kombinovanoj postavi sa dečacima, već će imati mogućnost da svoje takmičarske obaveze realizuju kao samostalna ekipa.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2323
Povezane teme

bazen prozivka

vaterpolo klub spartak

vaterpolo reprezentacija srbije

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.