Komentara: 0
Pregleda: 3384

Priznanja za Nenada Ivaniševića i Ekonomski fakultet

14.04.2011. u 00:52h
Izvor: RTV Yueco
Priznanja za Nenada Ivaniševića i Ekonomski fakultet

Juče su dodeljene godišnje nagrade "Kapetan Miša Anastasijević" za rezultate u privredi i društvu, u Matici Srpskoj u Novom Sadu. Prestižna priznanja pripala patrijarhu Irineju, Verici Kalanović, Ljubiši Samardžiću, Emiru Kusturici, Nenadu Lj. Stefanoviću, glavnom i odgovornom uredniku Informativnog programa RTS-a, kao i direktoru Gerontološkog centra u Subotici, Nenadu Ivaniševiću za brigu o starima i Ekonomskom fakultetu iz Subotice kao lideru u visokom obrazovanju.

Dodeljeno je 24 priznanja za rezultate u privredi i društvu, u organizaciji Fakulteta tehničkih nauka, Privredne komore i Medija investa. Inače, ovo je 11.godina kako se dodeljuje prestižno priznanje nazvano po jednom od najvećih srpskih privrednika, bogataša i dobrotvora u 19. veku, koji je za vreme vladavine Miloša Obrenovića zapošljavao oko 11.000 radnika.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 3384
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

Nenad Ivanišević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.