Komentara: 21
Pregleda: 7405

Privedeni zbog napada na starijeg sugrađanina

13.02.2013. u 13:39h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Pre nedelju dana (5. februara oko 5:30), na Somborskom putu, na trotoaru, ispred kućnog broja 65/a u Subotici, u besvesnom stanju zatečen je muškarac rođen 1955. godine, koji je pod nerazjašnjenim okolnostima zadobio teške telesne povrede opasne po život konstatovane u Opštoj bolnici u Subotici. Policijska uprava Subotica je lišila slobode dva lica koja sumnjiče za ovaj napad, a posebno se zahvaljuju sugrađanima na pomoći u otkrivanju оsumnjičenih.
Privedeni zbog napada na starijeg sugrađanina

Subotička policija lišila je slobode S.V. (1982) i M.V. (1975), obojica iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda.

Osumnjičeni se terete da su 5. februara 2013. godine oko 5,30 časova, u ulici Somborski put u Subotici, nakon verbalnog konflikta, nasrnuli na P.N. (1955) i naneli mu teške telesne povrede opasne po život, konstatovane u Opštoj bolnici u Subotici.

Nakon policijskog zadržavanja, osumnjičeni će biti sprovedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.

Pripadnici Policijske uprave zahvaljuju svim sugrađanima koji su pomogli u rasvetljavanju ovog događaja.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 21
Pregleda: 7405

Povezana vest

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.