Komentara: 0
Pregleda: 2661

Predstava "Nobelovac i ja" otvara novu sezonu Narodnog pozorišta

12.09.2017. u 13:23h
Izvor: Subotica.com
Narodno pozorište otvara novu sezonu u subotu, 16. septembra, predstavom "Nobelovac i ja". Tokom septembra, na Sceni Jadran i u Klein house odigraće se ukupno pet predstava, a publika će biti u prilici da pogleda i jednu premijeru na mađarskom jeziku.
Predstava "Nobelovac i ja" otvara novu sezonu Narodnog pozorišta

Novu pozorišnu sezonu, otvoriće predstava "Nobelovac i ja", koja će se igrati 16. septembra, u okviru Jesenjeg festivala jevrejske kulture.

Predstavu na mađarskom jeziku "Kemping", publika će premijerno moći da pogleda u četvrtak, 21. septembra, i narednog dana, kada će biti reprizirana. Predstava je titlovana na srpski jezik.

U subotu, 23. septembra, igraće se "Dva u jedan", predstava Reja Kunija, a poslednja predstava na Sceni Jadran biće 27. septembra, kada će se igrati "Gerincbantalmak", koja je titlovana na srpski i engleski jezik.

Osim ovih, predstava "Csak Egy szoval mondd", igraće se u Klein House, art galeriji, 24. i 29. septembra, s početkom u 19:30 i ona je takođe titlovana na srpski jezik.

Karte za predstave možete kupiti na blagajni Pozorišta, koja radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova do početka predstave. Ulaznice za premijeru koštaju 550, dok su za ostala izvođenja 350 dinara. Za više informacija i rezervaciju karata, možete pozvati na broj telefona 024/557-436.

U nastavku možete pogledati kompletan septembarski repertoar.

Predstava "Nobelovac i ja" otvara novu sezonu Narodnog pozorišta

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2661
Povezane teme

Narodno pozorište

pozorišna sezona

pozorišna predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.