Komentara: 4
Pregleda: 2028

Pokrajinski ombudsman u utorak sa građanima Subotice

15.05.2015. u 12:11h
Izvor: Subotica.com
Zamenica Pokrajinskog zaštitnika građana će u utorak, 19. maja, od 11 do 13 časova, upriličiti prijem građana u prostorijama Zaštitnika građana grada Subotice u Gradskoj kući, u kancelariji broj 133 koja se nalazi na prvom spratu.
Pokrajinski ombudsman u utorak sa građanima Subotice

Iz kancelarije Pokrajinskog zaštitnika građana stiglo je obaveštenje da će u utorak, 19. maja  u vremenskom periodu od 11 do 13 časova u prostorijama Zaštitnika građana grada Subotice biti upriličen prijem stranaka.

Kako se navodi u saopštenju građani i građanke će sa zamenicom ombudsmana moći da razgovaraju o ostvarivanju svojih ljudskih prava, da postave pitanja, podnesu pritužbu i dobiju pravne saveta, ističući da Pokrajinski zaštitnik građana - ombudsman štiti ljudska prava i slobode od povreda učinjenih od strane pokrajinske i opštinske uprave, kao i organizacija i javnih službi čiji je osnivač Pokrajina ili opština.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2028

Povezana vest

Povezane teme

ombudsman

zaštitnik građana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.